OSEBNI FINANČNI NAČRT

Vsi se zavedamo, da za planiranje in uresničevanje svojih kratkoročnih in dolgoročnih načrtov potrebujemo načrt! Načrt v katerem bomo opredelili svoje cilje in pot, kako priti do zastavljenih ciljev. Brez osebnega finančnega načrta priti do cilja je približno enako kot brez navigacijske opreme najti točno določen naslov v nekem velemestu. S pomočjo zemljevida, spraševanja bomo to verjetno našli, vendar bomo za dosego cilja najverjetneje porabili bistveno več časa in bencina kot če bi nas vodila navigacija.

Navigacija do vaših zastavljenih ciljev je osebni finančni načrt. Vse se sliši dokaj enostavno, a kaj, ko se večina že takoj na začetku sooča z naslednjimi vprašanji:

Priprava kateregakoli načrta ni enostavna. Še posebej zahtevna pa je priprava osebnega finančnega načrta, saj v njem ne opredelimo le posameznikovih kratkoročnih in dolgoročnih ciljev, temveč pot do le-teh osnujemo na natančni opredelitvi in definiciji posameznikovega prihodnjega ravnanja na področju porabe, zaščite, varčevanja, financiranja in investicij.

Kvalitetno izdelan osebni finančni načrt vam zato lahko pripravijo le izkušeni, strokovno podkovani, neodvisni in k etiki zavezani finančni strokovnjaki. Zato ne odlašajte in nas pokličite, vaše finančne cilje vam bomo z veseljem pomagali uresničiti!

KONTAKT

Sedež podjetja:

Kristalna palača / 17. nadstropje

Ameriška ulica 8

1000 Ljubljana

Telefonska številka:

0590 81460