INDIVIDA PREMIUM

Na pobudo in željo naših zvestih strank, smo razvili nadstandardno storitev INDIVIDA Premium. INDIVIDA Premium predstavlja ekskluzivno storitev, ki je edinstvena na slovenskem trgu in že utrjena praksa na mednarodnih trgih.

Storitev omogoča dolgoročno pogodbeno svetovanju na področju upravljanja z osebnimi financami, s katero nam stranke podelijo mandat za spremljanje njihovega naložbenega portfelja. Na ta način si naše Premium stranke zagotovijo nenehno ažuriranje njihovega naložbenega portfelja, ki ga namesto njih spremljajo izkušeni in visoko izobraženi finančni svetovalci.

INDIVIDA Premium vam zagotavlja strokovno in individualno obravnavo vašega naložbenega portfelja, med katerega štejemo denar v banki, vrednostne papirje, vzajemne sklade, investicijska zavarovanja in druge finančne naložbe. Vendar pa to še ni vse. Na ta način naše Premium stranke prihranijo svoj čas in najpomembnejše – obvarujejo se pred nenehnimi spremembami finančnih trgov.

Navadite se na več z INDIVIDA Premium!
Z odločitvijo za storitev INDIVIDA Premium boste skrb za vaše osebne finance prenesli na izkušen tim finančnih strokovnjakov, ki se ponašajo z več kot 17-letnimi izkušnjami na področju upravljanja z osebnimi financami. INDIVIDA Premium vam, poleg individualne obravnave in spremljanja naložbenega portfelja, zagotavlja celosten pristop in dostop do vseh naložbenih, bančnih ter zavarovalnih produktov pod najugodnejšimi pogoji na trgu.

Glavne prednosti storitve INDIVIDA Premium so:

Preverite našo ponudbo:
Storitev INDIVIDA Premium je prilagojena različnim potrebam strank in obsegu njihovega naložbenega portfelja, zato smo v podjetju INDIVIDA & Partnerji razvili tri različne premium pakete.

Pokličite vašega osebnega finančnega svetovalca in zahtevajte podrobno predstavitev storitve INDIVIDA Premium. Storitev PREMIUM lahko naročite tudi tukaj.

KONTAKT

Sedež podjetja:

Kristalna palača / 17. nadstropje

Ameriška ulica 8

1000 Ljubljana

Telefonska številka:

0590 81460