DOBRODOŠLI

Denar je mazivo, ki nam pomaga, da skozi življenje lažje drsimo, zagotovo pa ni sredstvo s katerim si lahko zagotovimo srečno življenje. Veliko ljudi prekorači svoje meje, zapostavijo svojo družino in si celo uničijo zdravje, in to zato, ker denar prepogosto izrabljamo za merjenje kakovosti življenja ter tistega, kar imamo ali nimamo. Mi vas želimo razbremeniti potrebe, da bi svojo energijo vlagali v skrbi zaradi pomanjkanja denarja. In ni nam pomembno kakšen je vaš socialni status, dohodek, ali ste mladi ali starejši, prav vsakemu izmed vas se posvetimo z enako mero strokovnosti in z enakim zagonom. Vaša navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine.

V Sloveniji je le peščica ponudnikov finančnega svetovanja, mi pa se od ostalih zagotovo najbolj razlikujemo po tem, da imamo največ prehojene poti, največ izkušenj ter da do vsakega posameznika pristopamo individualno, neodvisno in vedno iščemo le tiste rešitve, ki so za vas najboljše. Ponosen sem, da lahko vizijo podjetja delim s tako strokovno, izkušeno in etično ekipo. Skupaj ne tvorimo le čvrstega partnerstva, ampak se za vse vas trudimo, da bili boljši, še bolj usposobljeni in da smo tudi mi z našim delom razlog za nasmeh na vašem obrazu.

Za nas ste Vi na prvem mestu!

Daniel Gregorič, direktor INDIVIDA & Partnerji

FINANČNO SVETOVANJE

Beseda FINANČNO SVETOVANJE je še vedno za veliko večino tabu. Mnogi si predstavljajo, da je finančno svetovanje nekaj, kar potrebujejo le izbrani posamezniki oziroma velika podjetja. Vendar temu še zdaleč ni tako!

Tako kot potrebujemo mnenje zdravnika, ko zbolimo tako bi lahko finančne svetovalce opredelili kot zdravnike za naše finance. Načrtovanje, vodenje in pravilno ravnaje z osebnimi financami postaja NUJA. In to ne drži le za premožnejše posameznike, ampak predvsem za tiste, ki si napačnega ravnanja z denarjem ne morejo privoščiti. V dobi potrošništva, ki hodi z roko v roki s težkimi razmerami v katerih živimo, je področje OSEBNIH FINANC nekaj na kar bi morali biti še posebej pozorni.

Že manjše finančne odločitve vas lahko stanejo preveč, zato se ne prepustite nasvetom prijateljev in številnih strokovno neusposobljenih svetovalcev, temveč svojo finančno stabilnost vzemite v svoje roke.

Vizija podjetja je jasna. Želimo obdržati status vodilnih strokovnjakov na področju finančnega svetovanja, kot tudi stremeti k nenehni rasti in razvoju finančnih storitev v slovenskem prostoru. Preprosto zato, ker si naše stranke zaslužijo več! Zato nenehno dopolnjujemo našo ponudbo storitev in z individualnim pristopom postavljamo nove smernice v svetu finančnega svetovanja. Ker vemo, da isto zdravilo ne more pozdraviti vseh bolezni, je naše delovanje temelječe na individualnem pristopu, premišljenem planiranju in analiziranju ter v težnji za naše stranke poskrbeti le na najboljši možen način.

Zakaj INDIVIDA & Partnerji?

  • - Ker smo strokovna, neodvisna in k etiki zavezana skupina osebnih finančnih svetovalcev
  • - Ker imamo vse potrebne licence in dovoljenja nadzornih inštitucij ter smo pri svojem delu zavezani z etičnim kodeksom.
  • - Ker naše poslovanje temelji na individualnem pristopu
  • - Ker upravljanje vaših finančnih sredstev ni v rokah enega osebnega finančnega svetovalca, temveč ekipe izkušenih osebnih finančnih svetovalcev
  • - Pri INDIVIDA & Partnerji vam prvo posvetovanje z našimi osebnimi finančnimi svetovalci ne zaračunamo
  • - Ker svoje delo dojemamo kot poslanstvo pomagati ljudem pri uresničevanju njihovih finančnih ciljev in odpravljanju njihovih finančnih anomalij
  • - Ker pri nas ni zavajanja in lažnih obljub
  • - Ker k vsakemu primeru pristopamo stvarno, odgovorno in profesionalno

KONTAKT

Sedež podjetja:

Kristalna palača / 17. nadstropje

Ameriška ulica 8

1000 Ljubljana

Telefonska številka:

0590 81460